top of page
rosa_vag.png

MaaS - så funkar det

En kontaktperson – tillgång till hela vårt kompetensteam

Vi har levererat tjänster inom bland annat marknadsföring, varumärke, sälj och rekrytering sedan drygt 20 år till många olika företag och branscher. Det är både spännande och utvecklande att sätta oss in i våra kunders behov, utmaningar och förutsättningar. Att få vara en naturlig resurs och bollplank till er befintliga organisation är den ambitionsnivån vi vill hålla. Och att skapa långsiktiga relationer med våra kunder är för oss en självklar ambitionsnivå. Det ger oss stor insikt i vad våra kunder behöver för att lyckas med sitt marknadsförings- och säljarbete. När vi arbetar tillsammans har du en utvald kontaktperson som ser till att du får rätt kompetens för varje behov och tillfälle.

 

Smart och resurseffektivt – med många olika kompetenser

Genom åren har vi sett att behovet inom marknadskompetens idag kan vara både svårt och dyrt – du helst ska vara både generalist och specialist. Lika dyrt och omöjligt som det låter, i alla fall om du ska ha anställda experter inom respektive område. I det dagliga arbetet är det både kostnads- och resurseffektivt att anlita en Maas-leverantör där du får en resurs som några timmar i veckan hjälper dig med dina behov och utmaningar. Du vill sannolikt inte ha en heltidsperson som ska sköta SEO arbetet med er hemsida och en annan som sköter sociala medier. Det är vare sig resurs-, tid- eller kostnadseffektivt.

 

Med vår prenumerationstjänst har du tillgång till experter inom respektive område du behöver till en kostnad som är betydligt mycket lägre än att anställa – och smartare.

­­­

Basic

För dig som vill ha en snygg och professionell närvaro online.

Vi ser till att allt hänger ihop så att första intrycket online blir kanon :)

Active

För er som vill göra ett mer aktivt avtryck online för att öka er närvaro samt leads-generering.

Vi ser till att n syns och hörs!

Leader

Dags att ta kommandot och blir din branschs "Thought Leader" ?

Har skapar vi en content plan så att du blir det naturliga valet för dina kunder och kanske framförallt dina blivande kunder.

Special

För dig som kanske vill göra en ny hemsida, podcast, webinar eller en ny kommunikativ profil.

Vi skräddarsyr det du har behov av, och självklart kan du kombinera med våra övriga paket.

bottom of page