top of page

SEO - SÖKMOTOROPTIMERING

Här är några av de viktigaste sakerna att tänka på när man gör sökmotoroptimering (SEO):

  1. Innehåll: Innehållet på din hemsida bör vara relevant och användbart för användaren, och det bör också vara unikt och innehålla de sökord som du vill ranka för.

  2. Titel- och metataggar: Titel- och metataggar är viktiga för att ge sökmotorer information om din hemsida. Se till att ha tydliga och relevanta titel- och metataggar.

  3. Länkar: Inkommande länkar från andra hemsidor kan påverka din sökmotorranking. Se till att få länkar från högkvalitativa hemsidor.

  4. Webbplatsens struktur: En bra struktur på din hemsida kan göra det enklare för sökmotorer och användare att navigera på din hemsida.

  5. Mobilvänlighet: Många människor använder sin mobiltelefon för att surfa på nätet, så det är viktigt att ha en hemsida som fungerar bra på mobila enheter.

  6. Laddningstid: En snabb laddningstid kan påverka din sökmotorranking positivt. Se till att optimera din hemsida för att den ska ladda snabbt.

  7. Alt-taggar: Alt-taggar är viktiga för att ge sökmotorer information om bilderna på din hemsida. Se till att använda alt-taggar på alla dina bilder.

  8. URL-struktur: En tydlig URL-struktur kan göra det enklare för sökmotorer och användare att förstå vad din hemsida handlar om.

  9. Innehållsdubbletter: Att ha flera sidor med mycket liknande innehåll kan påverka din sökmotorranking negativt. Se till att undvika att ha innehållsdubbletter på din hemsida.

  10. Användning av sökord: Att använda relevanta och populära sökord på din hemsida kan hjälpa till att öka dina chanser att ranka högt i sökmotorerna


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page