top of page
rosa_vag.png
lista.png

Analys

Varför

Alla företag har olika mål och behov och en standardlösning passar inte alla. Därför behöver vi kartlägga ert nuläge och säkerställa att befintliga marknadsföringsaktiviteter (hemsida, närvaro sociala media, säljprocess etc) stödjer era specifika mål. Resultatet av informationen ligger till grund för att vi ska kunna ge er de bästa rekommendationerna till att skapa en hållbar marknadsstrategi som bygger varumärket, stärker er digitala närvaro samt peggar upp för fler och varmare leads.

Hur

Vi vill lära känna dig! Därför gör vi djupintervjuer med några ur ditt team, vi ser över företagets digitala närvaro i de kanaler ni använder samt ser hur er hemsida konverterar till leads. När vi lärt känna dig och dig verksamhet, sätter vi tydliga mål för er marknadsföring- och försäljning. Beroende på ditt nuläge och omfattning kan du räkna med att förstudien tar ca 2-4 veckor att genomföra. I förstudien visar vi på ert nuläge samt vilka specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att nå ert önskade läge, dvs era mål och vilka aktiviteter som bör utföras och hur för bästa resultat.

Vad

  • Vi går igenom de analysverktyg ni har samt ger rekommendationer på ev. fler verktyg

  • Vi analyserar sökord och rekommenderar era top 5 att fokusera på

  • Vi går igenom content på din hemsida och ger er rekommendationer på vad som behöver kompletteras.

  • Vi analyserar hemsidan och ger er rekommendationer för att optimera densamma

  • Vi analyserar SEM och ger råd om vilka sökord ni bör fokusera på

  • Vi analyserar era valda Sociala Media kanaler och kommer med rekommendationer

  • Hur ligger era konkurrenter till på Google? Vi kollar läget och ger förslag på hur vi långsiktigt och strategiskt blir bättre än dem. Den som kommer först på Google vinner!

 

bottom of page